Lustrum logo NVRO

 

NVRO 40 jaar - 'Samenwerken is geen sprookje'!

Vier het achtste lustrum mee! 

 

Beste NVRO-leden,

We verwelkomen jullie allen graag op 22 en 23 november 2018 in De Efteling te Kaatsheuvel

 

Gedurende deze twee dagen zal er een wetenschappelijk programma plaatsvinden met als thema Samenwerking in de Radiotherapie. Op donderdagavond staan, naast een kleine kennismaking met de Efteling, ook een diner en een spetterend feest op de agenda! Overnachten is mogelijk in de vakantiewoningen van Bosrijk, zodat iedereen ook vrijdagochtend weer fris aanwezig is. Op dit moment zijn enkel nog tweepersoonshuisjes beschikbaar. Wanneer u wilt blijven overnachten is het zinvol een collega te zoeken die met u wil overnachten. Eventueel kunnen wij ook kijken of wij u met iemand kunnen indelen. Vult u dit alstublieft in bij het memoveld. Mocht u in dit huisje alleen willen overnachten, meldt dit dan alstublieft ook in het memoveld.

 

Voor AIOS is er een speciaal tarief van €99,99 inclusief BTW voor deelname aan het wetenschappelijk programma (beide dagen), het diner, feest en overnachting in een 3-persoonshuisje. 

Overige leden betalen €99,99 inclusief BTW voor deelname aan het wetenschappelijk programma (beide dagen), het diner en het feest. De kosten voor de overnachting zijn afhankelijk van de keuze voor accommodatie. 

Klik hier voor het programma.

 

Ben je er bij?

Inschrijfknop

 

Wij vieren op 22 en 23 november 2018 ons 40-jarig bestaan. De wetenschapscommissie stelde een boeiend programma samen rond het thema “Samenwerken”. Toonaangevende en inspirerende sprekers richten zich op allerlei facetten van samenwerking: binnen ons eigen vakgebied, binnen de oncologie, maar ook in een breder perspectief.

Rosanne Herzberger, microbioloog en columniste van de NRC, vertelt op donderdag 22 november over het spanningsveld tussen patiënt, dokter en wetenschap. Verder komen deze dag aan het woord: Ben Slotman, de volgende ESTRO-president; Joost Zaat, huisarts, columnist van de Volkskrant en voorheen adjunct-hoofdredacteur van het NTvG en Bas van den Dungen directeur-generaal Curatieve Zorg van het ministerie van VWS. Hans Clevers rondt de dag af. Hij is voormalig voorzitter van de KNAW en één van de meest vooraanstaande onderzoekers op het gebied van de oncologie van dit moment.

Op vrijdag 23 november horen we meer over de ervaringen van samenwerken met ontwikkelingslanden van Wilko Verbakel en Luca Incrocci. Vincent Gregoire, voormalig president van ESTRO en de EORTC hoofd- hals werkgroep, deelt zijn ervaring rondom de interacties tussen EORTC en ESTRO voor de ‘Head & Neck Group’. Carla van Herpen spreekt over haar ervaring binnen het netwerk van zeldzame tumoren.

In twee aparte sessies op beide dagen horen we de platforms van de NVRO. Deze ontwikkelden zich de afgelopen jaren enorm op het gebied van samenwerking. Door het bundelen van kennis binnen deze platforms worden landelijke behandelrichtlijnen op het gebied van de radiotherapie gemeengoed. De platforms presenteren tijdens het lustrumsymposium hun resultaten op het gebied van samenwerken en vertellen hoe de toekomstplannen eruitzien.

Indien je vragen hebt over het lustrum, kun je contact opnemen met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

___________________________

 

 

 

500 zakelijkevenement

efteling symbolica exterieur1  500 zakelijkevenement 300dpi 100x67mm d nr 11279

eftelingaquanura  eftelinglangnekgrimmdezesdienaren 2