Agenda

Op donderdag 2 november en vrijdag 3 november 2017 worden bij Radiotherapiegroep te Deventer de NVRO Onderwijsdagen najaar 2017 georganiseerd.

Het onderwerp is longtumoren.

Voor het programma klik hier.

Een routebeschrijving naar de hotels en Davo Bieren Stadsbrouwerij vindt u hier

Voor de routebeschrijving sprekers naar Radiotherapiegroep, locatie Deventer , klik hier.

 

Op vrijdag 6 oktober wordt de basismodule beeldvorming door de onderwijscommissie van de NVRO georganiseerd. Deze module dienen AIOS radiotherapie eenmaal gedurende hun opleiding te volgen. Het wordt aanbevolen om deze te volgen in het eerste of tweede opleidingsjaar. De module wordt georganiseerd in het UMCU en kost 75 euro.

De module wordt elk jaar georganiseerd.

Aanmelden is mogelijk tot en met 15 september via deze link. Tot die datum kan een aanmelding ook kostenloos worden geannuleerd.
Indien een aanmelding wordt geannuleerd na 15 september maar uiterlijk op 22 september, wordt 33% van de kosten in rekening gebracht (25 euro). Bij afmelding na 22 september wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Het programma vindt u hier.

The 3rd World Congress on Controversies in Breast Cancer (CoBrCa) will take place October 26-28, 2017 in Tokyo, Japan. http://cobrca.org/

Op vrijdag 24 november 2017 zal de wetenschappelijke vergadering van de NVRO plaatsvinden. Het onderwerp is Ouderen.

De locatie van deze vergadering is Eenhoorn (Regardz). Dit ligt tegenover station Amersfoort (Barchman Wuytierslaan 2, Amersfoort, tel: 033-4673730, www.eenhoornamersfoort.nl.

Aansluitend wordt de huishoudelijke vergadering voor leden van de NVRO gehouden. Deze begint rond 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De vergaderstukken zullen te zijner tijd worden geplaatst in het besloten deel voor de leden (ALV agenda en stukken).

De Nederlandse Vereniging voor Oncologie (NVvO) organiseert in 2018  weer de NVvO Basiscursus Oncologie. Tijdens deze vijfdaagse cursus introduceren diverse sprekers, allen specialisten op hun gebied, verschillende onderwerpen van oncologische research en behandeling. Het programma streeft ernaar een breed overzicht te geven van de belangrijkste aspecten van basaal- en klinisch-oncologisch onderzoek, behandeling en psychosociale en ethische aspecten.

Datum: 12 tot en met 16 maart 2018

Locatie: Hotel Avegoor te Ellecom

 

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 oktober 2017, middels deze link