7 april 2020: 3e jaarlijkse symposium 'Nieuwe ontwikkelingen bij hoofd-halskanker' (GEANNULEERD)

ANNULERING bijeenkomst 7 april 2020

Symposium Nieuwe ontwikkelingen bij hoofd-halskanker

 

 

Geachte heer / mevrouw,

 

Tot onze spijt moeten wij u laten weten dat ons geplande symposium Nieuwe ontwikkelingen bij hoofd-halskanker op dinsdag 7 april 2020 GEEN doorgang vindt.

 

Het beleid in het UMC Utrecht is dat evenementen waarbij >20 externen aanwezig zijn, tot nader order worden afgelast, maar minstens tot 10 april a.s. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het Corona-virus wordt er gekeken naar de mogelijkheden de bijeenkomst op een later tijdstip in het jaar te laten plaatsvinden. Zodra hierover meer bekend is informeren wij u.

 

Wij vragen om uw begrip.

 

Voorzitter UMC Utrecht
Prof.dr. Remco de Bree, Hoofd-Hals Chirurgische Oncologie
Bea den Hollander, secretaresse prof.dr. Remco de Bree

 

Organisatie Merck B.V.
Dr. Boris van Doorn, Head of Medical Affairs Oncology
Leonie Bekenkamp, Project Coördinator Oncology

 

 

 

 

 

Dit jaar organiseren we op dinsdagavond 7 april in het UMC Utrecht het derde jaarlijkse symposium Nieuwe ontwikkelingen bij hoofd-halskanker. Op dit symposium willen we een update geven op verscheidene gebieden binnen de diagnostiek en behandeling van hoofd-halskanker. Ook dit jaar is er weer een interessant divers programma samengesteld. Voor dit symposium wordt accreditatie aangevraagd. Deelname is gratis, maar u dient zich wel in te schrijven.

Bent u geïnteresseerd geeft u dan alvast uw naam en contactgegevens door via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. T.z.t. wordt u de definitieve uitnodiging met het programma toegestuurd waarna u zich kunt aanmelden.