Vacatures

Vacature AIOS Radiotherapie, UMC Utrecht

AIOS radiotherapie, m/v
Salaris schaal arts-assistenten, tijdelijke aanstelling, voor de duur van de opleiding. De gesprekken zullen plaatsvinden in de tweede week van december, wij streven naar een startdatum van 1 februari 2020.

Wij bieden
De opleiding tot radiotherapeut-oncoloog. Het betreft een opleiding van 54 maanden bij voltijd dienstverband, waarvan een deel bij de Radiotherapiegroep in Deventer wordt gevolgd.

Wij vragen
Een enthousiaste (basis)arts die affiniteit heeft met radiotherapie/oncologie. U bent communicatief, staat open voor reflectie en houdt zich staande in een drukke werkomgeving.

Afdelingsinformatie:
De radiotherapie wordt binnen het UMCU in de volle breedte toegepast. Naast patiëntenzorg is er veel aandacht voor de wetenschap, met een focus op imaging, in het bijzonder het gebruik van MRI binnen de radiotherapie. De afdeling radiotherapie van het UMCU vervult een supra regionale functie met betrekking tot o.a. de hoofd-hals oncologie, de neuro-oncologie, brachytherapie en een landelijke functie wat betreft de kinderoncologie.

Functieomschrijving:
Als arts in opleiding tot specialist (AIOS) verricht u poliklinische werkzaamheden. U houdt zich bezig met bestralingsbehandelingen, de begeleiding en de follow up van oncologische patiënten. De opleiding bestaat uit diverse stages, deels op de eigen afdeling, verdeeld over meerdere aandachtsgebieden, deels extern (afd. radiologie of interne geneeskunde). Er wordt van u verwacht dat u actief meewerkt in onderzoeks- en onderwijsactiviteiten.

Functie-eisen/doelgroeppersoon:
U bent arts of verkrijgt binnenkort het artsdiploma. U heeft daarnaast bij voorkeur klinische ervaring op een afdeling interne geneeskunde of heelkunde. Het strekt tot aanbeveling indien u ervaring heeft met wetenschappelijk onderzoek.

Eventuele bijzonderheden/ algemene informatie:
U kunt reageren tot 29 november 2019.

Voor inhoudelijke informatie kunt u het lokaal opleidingsplan bij ons opvragen of contact opnemen met Dr. J.L. Noteboom of Drs. I.E. van Dam, opleiders. Tel. 088 75 677 31, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Reacties:
Mevrouw Y. van Stralen-Visser, opleidingssecretaresse, Tel. 088 75 677 31, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vacature Arts-onderzoeker Radiotherapie, LUMC Leiden

Op de afdeling Radiotherapie is op korte termijn plaats voor een enthousiaste arts met ambitie voor een klinisch-wetenschappelijk promotieonderzoek. Bij gebleken geschiktheid - vanaf jaar twee tot drie – is deze functie bovendien te combineren met de opleiding tot radiotherapeut-oncoloog binnen het opleidingscluster van het LUMC.

Reageren kan tot en met 24 november 2019. Klik hier voor meer informatie.

Vacature AIOS Radiotherapie, Erasmus MC

Erasmus MC heeft een opleidingsplaats voor een AIOS Radiotherapie. Solliciteren kan tot en met 3 december a.s. via deze link.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst.