Opleiding

Copyright ErasmusMCHier vindt u een introductie pagina voor de startende AIOS, met een checklist met organisatorische zaken die u aan het begin van uw opleiding moet regelen en informatie over relevante regelgeving, procedures en bijvoorbeeld het logboek.

 

De onderwijsagenda bevat een overzicht van de komende onderwijsdagen, modules en informatie over cursussen. Verder is er een overzicht van de literatuurlijsten van de afgelopen onderwijsdagen en worden er presentaties gehouden tijdens de onderwijsdagen.

Om toegang tot laatstgenoemde informatie te krijgen, dient u in te loggen.

Opleidingsplan versie 2019

De Onderwijscommissie NVRO heeft een nieuw opleidingsplan radiotherapie samengesteld in samenwerking met het CCMS welke aangepast is aan het huidige competentiegerichte opleiden. Zomer 2018 is het nieuwe opleidingsplan definitief geworden, het opleidingsplan is per 1 januari 2019 in werking getreden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Klik hier voor het Definitieve opleidingsplan versie 2019.

Klik hier voor het Kaderbesluit Radiotherapie, of hier voor een compleet overzicht over de wettelijke regels rond de opleiding radiotherapie