Skip to main content

Study of care of Older adults undergoing radiation therapy

U wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een onderzoeksstudie om te beoordelen of de radiotherapeut op de hoogte is van richtlijnen met betrekking tot geriatrische beoordeling (GA), de klinische praktijk van het gebruik van GA en percepties van belemmeringen voor het gebruik van GA bij de behandeling van patiënten ≥ 65 jaar met kanker. Deze studie staat open voor radiotherapeut-oncologen, of klinisch oncologen die radiotherapie geven aan oudere volwassenen met kanker van 65 jaar en ouder.

Uw deelname is vrijwillig en u hoeft niet mee te doen. Als u ermee instemt deel te nemen, zal uw deelname het invullen van een anonieme online-enquête inhouden om uw klinische praktijk te evalueren. Er worden geen persoonlijke gegevens verzameld en alle reacties blijven anoniem. De gegevens van dit project zullen niet met anderen worden gedeeld en alleen worden gebruikt voor de doeleinden die in dit onderzoek worden beschreven. Het invullen van de enquête duurt niet langer dan 10 minuten.

Meer informatie over het onderzoek is te vinden in de bijgevoegde informatiefolder voor deelnemers. Hier is een link naar de anonieme online enquête.

Voor dit project is ethische goedkeuring verleend door de Faculteit der Gezondheidswetenschappen Research Ethics Committee, Trinity College Dublin.
Als u vragen heeft over dit onderzoek kunt u contact opnemen met: Dr. Anita O’Donovan, Discipline of Radiation Therapy, Trinity College, Dublin 2. E-mail:

De deadline is vrijdag 4 juni voor uw reactie.
Dank u wel.