Skip to main content

NVRO Wetenschappelijke vergadering en Algemene Ledenvergadering d.d. 19 november 2021

Het bestuur van de NVRO nodigt u van harte uit voor de Wetenschappelijke Vergadering, met aansluitend het huishoudelijke gedeelte met de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 19 november 2021. 

Deze dag staat de Wetenschappelijke Vergadering in het teken van: Breast radiotherapy. Verschillende sprekers uit binnen- en buitenland zijn uitgenodigd om meer inzicht te geven.

De Wetenschappelijke Vergadering zal zijn van 09.00 tot 15.00 uur.
Voor de leden van de NVRO volgt aansluitend het huishoudelijke gedeelte met de Algemene Ledenvergadering van 15.30 – 17.00 uur.

Om het hele programma en de sprekers in te zien, klik hier.

Hoewel dit een online meeting betreft, is registratie wel nodig om toegang te krijgen en i.v.m. accreditatie. 
U kunt zich aanmelden via deze link: https://demedischspecialist-nl.zoom.us/meeting/register/tJYpcumgqj8oH9ZZ_mnKYZs3PJU_HZUR3v_6

Het bestuur heeft onderzoekers uitgenodigd om voor de Wetenschappelijke Vergadering een abstract te sturen over recent onderzoek. De voorkeur gaat uit naar onderzoek verricht door assistenten in opleiding, klinisch fysici in opleiding en promovendi, en onderzoek dat gaat over de mamma maakt extra kans geselecteerd te worden voor presentatie. Er zullen 3 abstracts worden geselecteerd voor presentatie en voor de beste presentatie wordt een prijs van €1.000,00 uitgereikt.

LET OP: De deadline voor het sturen van een abstract is verschoven naar 8 november a.s.
Het insturen kan per email naar .