Skip to main content

Werving nieuw bestuurslid NVRO

De NVRO bestaat al ruim 40 jaar en is groter dan ooit. Met meer dan 600 leden staan we voor de uitdaging om radiotherapie en oncologie ook de komende jaren op het internationaal hoge niveau te houden. Daarvoor is inspanning nodig. Velen zijn actief in commissies, maken onderdeel uit van het bestuur, brengen met platforms het vak vooruit of zetten zich op andere vlakken in voor het vak en de vereniging.

Het NVRO bestuur is op zoek naar 2 nieuwe bestuursleden (zittingstermijn van 3 jaar, met mogelijk verlenging tot 6 jaar):
- Lid van het bestuur als opvolger van Hans Langendijk, die in de ledenvergadering van 20 november jl. tot nieuwe voorzitter is benoemd ter vervanging van Coen Rasch.
Lid van het bestuur en tweede secretaris van het bestuur als opvolger van Chris Terhaard, wiens termijn per juni 2021 afloopt.

Er gebeurt veel binnen de radiotherapie en oncologie. Er zijn fantastische nieuwe ontwikkelingen, waarmee we onze reputatie als voorloper in de internationale radiotherapie kunnen bevestigen. Meer en meer komen er regels en richtlijnen van derden op ons af. Het is belangrijk dat we ook daar onze stem kunnen laten horen. M.n. qua afvaardiging richting de SONCOS is ook extra ondersteuning in het bestuur nodig.

Wij als NVRO-bestuur hopen op uw positieve reactie op bovenstaande mogelijkheden. 

Bij interesse of voor meer informatie kunt u zich tot uiterlijk 7 december tot de secretaris  of een van de andere bestuursleden richten.