Skip to main content

Module Radiobiologie voor AIOS radiotherapie

Van woensdag 19 t/m vrijdag 21 mei 2021 wordt de module Radiobiologie door de Onderwijscommissie van de NVRO georganiseerd.

AIOS radiotherapie dienen deze module gedurende de opleiding eenmaal te volgen. Aangeraden wordt dit in het eerste of tweede jaar van de opleiding te doen. De module wordt eenmaal per 2 jaar georganiseerd.

Vanwege de aanhoudende maatregelen i.v.m. Covid-19, zal de module volledig digitaal gehouden worden. We zijn nog in overleg met de sprekers over de precies invulling van deze digitale manier van lesgeven. Het is mogelijk dat een deel van de stof in een vorm van e-learning wordt aangeboden, die de aios voorafgaand aan de module moeten doorlopen. Verder informatie hierover volgt na inschrijving.

Als leidraad voor de module geldt het leerboek “Basic clinical radiobiology” van M. Joiner en A. van der Kogel (EAN 9781444179637). Hiervan is in 2018 een nieuwe, 5e versie verschenen, waar naar verwezen zal worden tijdens de module. Het wordt sterk geadviseerd dit boek tijdens de module tot u beschikking te hebben.

De kosten voor deze module bedragen € 225,00.
Aanmelden is mogelijk tot en met 19 april 2021. Tot die datum kan een aanmelding kosteloos worden geannuleerd.
Indien een aanmelding wordt geannuleerd na 19 april, maar uiterlijk op 5 mei 2021, wordt 33% van de kosten in rekening gebracht (€ 75,00). Bij afmelding na 5 mei 2021 wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. De deelnemers ontvangen na afloop van de module de factuur per email.