Symposium Stichting STOPhersetumoren.nl | 4 juni 2022

Zaterdag 4 juni van 10:00 tot 15:00 organiseert stichting STOPhersentumoren een online symposium over nieuwe en veelbelovende ontwikkelingen in de neuro-oncologie.
Diverse onderzoekers zullen vertellen over de voortgang die zij hebben geboekt met de subsidie die stichting STOPhersentumoren dankzij u heeft kunnen geven! 

Een tipje van de sluier: we zullen het hebben over o.a. hersentumor onderzoek in mini-breintjes, het hergebruiken van reeds geregistreerde medicijnen voor hersentumor onderzoek en over het monitoren van glioom biomarkers in het bloed.
Wij hopen dat u er net zoveel zin in heeft als wij!

Voor hersentumor onderzoek van de toekomst is financiering natuurlijk van essentieel belang. Daarom zullen wij tijdens het symposium ook zoveel mogelijk donaties ophalen via onze actie pagina op StopHet: klikt u hier. Met uw steun komen wij verder, samen zijn wij sterk! Om aan te melden voor het symposium, kunt u (kort) op deze mail reageren of u op aanwezig zetten bij het Facebookevenement hier te vinden. U zult dan binnenkort een programma met Zoom-link ontvangen. Houd onze Facebookpagina ook in de gaten voor meer informatie over de sprekers en de onderwerpen die de revue zullen passeren tijdens het symposium.

Wij hopen u allen in groten getale te zien tijdens het symposium en een pracht bedrag op te mogen halen voor Stichting STOPhersentumoren

Contact

Transistorstraat 71 M
1322 CK Almere

Telefoon: 085 - 0640353
E-mail:


De NVRO wordt gesponsord door

Logo Elekta

Copyright ©  NVRO