• Home
  • Vereniging
  • Agenda
  • Algemeen
  • NVRO - NVKF Wetenschappelijke Vergadering en ALV d.d. 20 november 2020

NVRO - NVKF Wetenschappelijke Vergadering en ALV d.d. 20 november 2020

- De inschrijving voor de Wetenschappelijke Vergadering is gesloten. Het is nog wel mogelijk in te schrijven voor de Algemene Ledenvergadering. De presentaties van de Wetenschappelijke Vergadering kunnen worden teruggekeken. -

De besturen van de NVRO en de NVKF kondigen hierbij de Wetenschappelijke vergadering aan. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 20 november 2020.

Dit jaar staat de Wetenschappelijke vergadering in het teken van 'Flash en Deep Learning'. Het hele programma vindt u hier.

Voor de leden van de NVRO volgt aansluitend het huishoudelijke gedeelte met de Algemene Ledenvergadering.

In verband met de nog altijd geldende maatregelen omtrent het COVID-19 virus, heeft het bestuur besloten om dit digitaal te organiseren. Deze vergadering vindt online plaats via de applicatie GoToMeeting. Meer informatie hierover ontvangt u binnenkort.

Het bestuur vraagt u om voor de Wetenschappelijke vergadering abstracts te sturen over recent onderzoek. Er zullen 5 abstracts worden geselecteerd voor presentatie en voor de beste abstract wordt een prijs uitgereikt. Het sturen van een abstract kan naar , de deadline hiervoor is 7 november a.s.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 20-11-2020 08:30
Einddatum 20-11-2020 15:00
Locatie Online

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Contact

Transistorstraat 71 M
1322 CK Almere

Telefoon: 085 - 0640353
E-mail:


De NVRO wordt gesponsord door

Logo Elekta

Copyright ©  NVRO