Online congres Kanker & Leven

Tijdens de behandeling van kanker krijgen mensen met veel uiteenlopende zaken te maken die verder reiken dan alleen de focus op overleven. Zo krijgen jaarlijks ongeveer 45.000 mensen die werken de diagnose kanker. Sommige van hen willen en kunnen aan het werk blijven. Een deel van hen stopt, of pakt later de draad weer op.


Hoe zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen kunnen blijven werken, dan wel goed en duurzaam terug kunnen keren naar werk? En hoe maken we dit onderwerp vanaf diagnose bespreekbaar? Praat hierover en over andere onderwerpen mee tijdens de tweede editie van het congres Kanker & Leven dat 10 september 2021 online plaatsvindt.

De organisatie IKNL en NFK nodigen u van harte uit om aan dit congres deel te nemen. Inschrijving geeft u toegang tot de livestream en de interactieve online werksessies. Meldt u nu aan en profiteer van de vroegboekkorting tot en met 1 juli 2021!

Doelgroep
Het congres is multidisciplinair, alle zorgprofessionals zijn welkom. Verpleegkundig(en) (specialisten), medisch specialisten (oncologen, radiotherapeuten e.a.), huisartsen, psychosociale zorgverleners  (psychologen, maatschappelijk werkers e.a.), paramedici (fysiotherapeuten, diëtisten e.a.), bedrijfs- en revalidatieartsen en arbeidsgeneeskundigen. Ook onderzoekers, beleidsmakers, vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit congres.

Programma
Voor het volledig programma verwijzen wij u naar deze website.
Let op! Gebruik deze link voor uw inschrijving en niet de button op de website.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 10-09-2021 10:00
Einddatum 10-09-2021 16:30

Contact

Transistorstraat 71 M
1322 CK Almere

Telefoon: 085 - 0640353
E-mail:


De NVRO wordt gesponsord door

Logo Elekta

Copyright ©  NVRO