Agenda

Van maandag 28 tot en met woensdag 30 mei 2018 wordt de module Radiobiologie door de Onderwijscommissie van de NVRO georganiseerd. AIOS radiotherapie dienen deze module gedurende de opleiding eenmaal te volgen. De module wordt eenmaal per twee jaar georganiseerd.


De module vindt plaats in het Onderwijscentrum van de divisie Beeld van het UMCU. De kosten voor deze module bedragen 225 euro. Aanmelden is mogelijk tot 23 april. Tot die datum kon een aanmelding ook kosteloos worden geannuleerd. Indien een aanmelding wordt geannuleerd na 23 april maar uiterlijk op 13 mei wordt 33% van de kosten in rekening gebracht (75 euro). Bij afmelding na 13 mei wordt het volledige bedrag (225 euro) in rekening gebracht.

Hier vindt u het programma.

U kunt zich middels deze link inschrijven.

Op vrijdag 15 juni 2018 zal de wetenschappelijke vergadering van de NVRO plaatsvinden. Meer informatie volgt.

Op maandag 8 oktober 2018 wordt de Module beeldvorming door de onderwijscommissie van de NVRO georganiseerd. Deze module dienen AIOS radiotherapie eenmaal gedurende hun opleiding te volgen. Het wordt aanbevolen om deze te volgen in het eerste of tweede opleidingsjaar. De module wordt georganiseerd in het UMCU.

De module wordt elk jaar georganiseerd.

 

Verdere informatie volgt.

Op donderdag 8 en vrijdag 9 november 2018 worden bij MC Haaglanden de NVRO Onderwijsdagen georganiseerd.

Het onderwerp is neuro-oncologie en kinder.

Verdere informatie volgt.

 

Op donderdag 22 en vrijdag 23 november 2018 zal het Lustrum van de NVRO plaatsvinden. Meer informatie volgt.