Agenda

Van maandag 29 mei tot en met vrijdag 2 juni 2017 wordt de module Beeldvorming en Treatmentplanning door de Onderwijscommissie van de NVRO georganiseerd. AIOS radiotherapie dienen deze module gedurende de opleiding eenmaal te volgen. Aangeraden wordt om deze module niet in het eerste opleidingsjaar te volgen. De module Beeldvorming is op maandag en dinsdag. De module Treatmentplanning is van woensdag t/m vrijdag. Indien je niet beide modules wilt volgen of een module al eerder hebt gevolgd, dan graag een mailtje sturen naar het NVRO secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De module wordt eenmaal per twee jaar georganiseerd en zal plaatsvinden in het Onderwijscentrum van de divisie Beeld van het UMCU. De kosten voor deze module bedragen 225 euro.

Aanmelden is mogelijk tot en met 7 mei via deze link. Tot die datum kan een aanmelding ook kostenloos worden geannuleerd.
Indien een aanmelding wordt geannuleerd na 7 mei maar uiterlijk op 14 mei, wordt 33% van de kosten in rekening gebracht (75 euro). Bij afmelding na 14 mei wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Voor vragen kunt u terecht bij het NVRO secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het programma van de beeldvorming vindt u hier en van de treatmentplanning vindt u hier.

Er worden ook casus besproken. Deze vind je hier:

(casussen volgen nog).

Op vrijdag 16 juni 2017 zal de wetenschappelijke vergadering van de NVRO plaatsvinden. Het onderwerp is Gynaecologische tumoren. Het programma vindt u hier

De locatie van deze vergadering is Eenhoorn (Regardz). Dit ligt tegenover station Amersfoort (Barchman Wuytierslaan 2, Amersfoort, tel: 033-4673730, www.eenhoornamersfoort.nl.

Aansluitend wordt de huishoudelijke vergadering voor leden van de NVRO gehouden. Deze begint rond 16.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. De vergaderstukken zullen te zijner tijd worden geplaatst in het besloten deel voor de leden (ALV agenda en stukken).

Op vrijdag 6 oktober wordt de basismodule beeldvorming door de onderwijscommissie van de NVRO georganiseerd. Deze module dienen AIOS radiotherapie eenmaal gedurende hun opleiding te volgen. Het wordt aanbevolen om deze te volgen in het eerste of tweede opleidingsjaar. De module wordt georganiseerd in het UMCU en kost 75 euro.

De module wordt elk jaar georganiseerd.

Aanmelden is mogelijk tot en met 15 september via deze link. Tot die datum kan een aanmelding ook kostenloos worden geannuleerd.
Indien een aanmelding wordt geannuleerd na 15 september maar uiterlijk op 22 september, wordt 33% van de kosten in rekening gebracht (25 euro). Bij afmelding na 22 september wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Het programma vindt u hier.

The 3rd World Congress on Controversies in Breast Cancer (CoBrCa) will take place October 26-28, 2017 in Tokyo, Japan. http://cobrca.org/

Op vrijdag 24 november 2017 zal de wetenschappelijke vergadering van de NVRO plaatsvinden. Het onderwerp is Ouderen.

De locatie van deze vergadering is Eenhoorn (Regardz). Dit ligt tegenover station Amersfoort (Barchman Wuytierslaan 2, Amersfoort, tel: 033-4673730, www.eenhoornamersfoort.nl.

Aansluitend wordt de huishoudelijke vergadering voor leden van de NVRO gehouden. Deze begint rond 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De vergaderstukken zullen te zijner tijd worden geplaatst in het besloten deel voor de leden (ALV agenda en stukken).