Skip to main content

Uitnodiging SRI symposium | 14 november 2024

Wij zijn verheugd om u te mogen uitnodigingen voor het vierde SRI symposium over Artificial Intelligence (AI). Dit symposium biedt een mooie kans om te ontdekken hoe AI de zorgsector transformeert en wat dit betekent voor de praktijk van infectiepreventie.

Het programma is opgedeeld in drie delen:
1. Artificial Intelligence (AI): Leer over de brede AI-revolutie en hoe deze ons leven en werk transformeert. Vervolgens richten we ons op de zorgsector, met een specifieke focus op AI-toepassingen bij infectiepreventie, waarbij zowel de voordelen als de risico's worden belicht.
2. Praktische voorbeelden en toepassingen: U hoort van experts hoe AI-technologieën al worden toegepast in de zorg en wat de toekomstige mogelijkheden zijn. Daarnaast belichten we hoe AI kan bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe richtlijnen in de zorg, wat leidt tot meer evidence-based en efficiënte processen.
3. Richtlijnen voor Infectiepreventie: Naast technologische vooruitgang, bespreken we de nieuwste richtlijnen voor infectiepreventie. We lichten de belangrijkste aanbevelingen toe en bespreken hoe deze richtlijnen in de praktijk kunnen worden geïmplementeerd.

Voor het voorlopige programma klik hier.

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op:
Datum: 14 november 2024
Tijdstip: 9:30 – 14:30 uur
Locatie: TivoliVredenburg, Utrecht

Aanmelden: (aanmelden is verplicht)
Meld u vóór 5 november aan via deze link.