Concept SRI richtlijn Handhygiëne & Persoonlijke hygiëne medewerker VOOR COMMENTAAR

Graag vraag ik uw aandacht voor bijgevoegde brief  en de bijbehorende bijlagen.  Het betreft de uitnodiging tot participatie aan de commentaarfase van de SRI richtlijn Handhygiëne en Persoonlijke hygiëne medewerker. Indien u commentaren wilt aanleveren, verzoeken wij u vriendelijk alle commentaren binnen uw vereniging te verzamelen en te bundelen en via het bijgevoegd Word formulier en uiterlijk 22 februari 2023 aan ons kenbaar te maken.

Deze richtlijn is ondersteund door RIVM en SKILZ. De Federatie is als co-domein betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze richtlijn. Namens de Federatie hebben Andreas Voss (NVMM) en T. Rustemeyer (NVDV) deelgenomen in de richtlijnwerkgroep.
Voor deze richtlijn is tevens de SRI adviesgroep van de Federatie gevraagd om de richtlijn van commentaar te voorzien. In de Adviesgroep zijn gemandateerde infectiepreventie deskundigen (medisch specialisten) en leden (medisch specialisten) van snijdende, beschouwende en ondersteunende disciplines met aantoonbare affiniteit met infectiepreventie betrokken.

De commentaren van de beroepsverenigingen en adviesgroep zullen wij vervolgens bundelen en via de digitale route aan RIVM/SKILZ voorleggen.

Contact

Transistorstraat 71 M
1322 CK Almere

Telefoon: 085 - 0640353
E-mail:


Copyright ©  NVRO