Skip to main content

Taskforce Innovatie Implementatie

Op de website van de Taskforce Innovatie Implementatie zijn weer 2 nieuwe innovatie projecten geplaatst: een project over implementatie dual energy CT voor treatmentplanning van protonen bij neuro patienten, en een project over de implementatie van een tool voor automatische plancontrole.

Afgezien van deze 2 nieuwe projecten staan er ook tal van andere projecten op met verschillende onderwerpen, bijv. Expiratie Gating bij Long stereotaxie; Ethos Blaas Adaptief, 3D printer voor thoraxwand opbouw, optimalisatie stereotactische bestraling van multipele hersenmetastasen, introductie van videoconsult, en vele andere interessante projecten.

Als u ook bezig bent met implementatie van een vergelijkbare innovatie – neem gerust een kijkje of er nuttige tips voor u op staan. Als u ingelogd bent op de NVRO site kan u de Taskforce-site bereiken via Projecten (nvro.nl), en eens rondkijken. U kan zelf ook uw eigen projecten hier uploaden, zodat anderen er van kunnen leren hoe u de implementatie hebt aangepakt.